E-butik

Önskar världens charm av genuin skönhet.

Rea!

Red Reishi Extrakt 20:1 Magisk Sömn 100g

55,00 

Reishi-svamp, vetenskapligt känd som ganoderma lucidum, har använts i traditionell kinesisk medicin i århundraden. Den kan stärka immunförsvaret, hjälper till att minska stress och har antiinflammatoriska och antioxidanta effekter. Dessutom stöder red reishi leveravgiftning, kardiovaskulär hälsa och kan hjälpa till att hämma tillväxten av cancerceller. Röd reishi-svamp är ett värdefullt tillskott till den dagliga hälsorutinen. Tack vare sin avstressande effekt är den bra för att förbättra sömnkvaliteten. Dubbelextraktet är ett effektivt naturläkemedel med ett brett spektrum av potentiella fördelar för människors hälsa.

Aktiva substanser
betaglukaner 34%, tiripentines (Tiripentes) 10%, tanoderic acids (Acida Tanoderic) 7,9%, polyfenoler 2,4%. Våra produkter har testats i ett oberoende amerikanskt laboratorium.

Användning
Produkten är i form av ett pulver. Pulver som är lösligt i en varm dryck är effektivare och bekvämare att inta än svampmassa. Pulvret passar bra i kaffe, te, smoothie eller desserter. Det ger dig också möjlighet att vara kreativ i matlagningen!

Rent extrakt av björkticka, kvalitet av världsklass, är en GMO- och glutenfri produkt lämplig för veganer och vegetarianer!

Kategori: