Sex och hälsa

SEKS JA TERVIS

Allt som händer inuti en människa uttrycks också genom sexuell energi. Är du balanserad, hur mycket energi har du och hur bra tar du hand om din kropp? Det motsatta könet känner av det, även omedvetet. Du känner det också. Under en stressig period äter du dåligt och är inte fysiskt aktiv, det är svårt att fokusera på nöje, kropp och själ är helt enkelt engagerade i överlevnad.

CORDYCEPS – HIMALAYAS VIAGRA

De första omnämnandena av effekterna av cordyceps på sexuell energi gjordes så tidigt som på fjortonhundratalet i tibetanska texter. (länk). Herdarna där märkte att efter att ha ätit vissa svampar blev deras flockar mer energiska, handjuren blev fulla av sexuella kraft.

 

span style=”font-weight: 400;”>Här är några sätt som cordyceps kan hjälpa sexuell funktion:

  1. Ökad energi: cordyceps är känd för sin förmåga att öka energinivåerna. Genom att förbättra den totala vitaliteten och minska trötthet hjälper det till att bekämpa fysisk och mental utmattning, vilket kan påverka sexuell lust och prestanda positivt.
  1. Hormonbalans: cordyceps har visat sig ha hormonreglerande effekter. Det kan hjälpa till att optimera hormonbalansen, inklusive produktion och balansering av sexuella hormoner som testosteron och östrogen, som är viktiga för sexuell hälsa.
  1. Förbättrad blodcirkulation: bra blodcirkulation är mycket viktigt för sexuell funktion. Cordyceps främjar blodcirkulationen, även i könsorganet, vilket kan främja kraftigare och mer varaktiga erektioner hos män och öka känsligheten hos kvinnor.
  1. Stressminskning: stress och ångest kan påverka sexuell lust och prestanda avsevärt. Cordyceps har adaptogena egenskaper, vilket innebär att det hjälper kroppen att anpassa sig till stress och främjar lugn och avkoppling. Genom att minska stressnivåerna stöder cordyceps sexuellt välbefinnande, låter dig uppleva njutning.
  1. Ökad uthållighet: cordyceps är känt för sin potential att förbättra fysisk prestanda och uthållighet. Genom att öka användningen av syre och stimulera produktionen av cellulär energi blir du inte trött så snabbt under sexuell aktivitet.

I en frisk kropp finns en frisk själ och genom att ta hand om båda får du också hälsosamt sex. Det är dags att öka kvaliteten på ditt sexliv genom att prestera längre, orka göra mer och på så sätt uppnå djupare kontakt med din partner.

Du kan köpa Ehekarus cordyceps-förpackning HÄR:

Här finns några vetenskapliga studier om effekterna av cordyceps på din sexuella energi.

  1. ”Cordyceps helar sexuell dysfunktion hos män som har genomgått njurtransplantationer” – denna studie undersökte effekten av cordyceps på sexuell dysfunktion hos manliga mottagare av njurtransplantationer. Det visade sig att användningen av cordyceps förbättrade sexuell funktion hos dessa människor, inklusive libido och erektil funktion. [ Länk ]
  1. ”En systematisk översyn av afrodisiska effekter av vissa medicinska medicinalväxter och föreningar” – denna systematiska översyn analyserade olika studier av naturliga föreningar som har afrodisiska effekter, inklusive cordyceps. Granskningen drog slutsatsen att cordyceps visade potential för att förbättra sexuell funktion och libido. [ Länk ]
  1. ”Effekter av cordyceps mycelium-extrakt på trombocytaggregation och TXA2 och 6-keto PGF1 α plasmaparametrar hos levande råttor” – denna studie undersökte effekterna av cordyceps på trombocytaggregation och tromboxan A2 (TXA2) och 6-keto-prostaglandin F1 α (6-keto-PGF1 α) -nivåer hos råttor. Trombocytaggregation och obalanser i TXA2-och 6-keto PGF1 α-nivåer kan påverka sexuell funktion. Resultaten indikerade att cordyceps kan ha en positiv effekt på dessa indikatorer. [ Länk ]

Det är viktigt att notera att även om cordyceps traditionellt har använts och studerats för dess potentiella fördelar för sexuell hälsa, kan individuella resultat variera, och det är alltid lämpligt att konsultera vårdpersonal innan du använder nya kosttillskott, särskilt om du har underliggande hälsoproblem eller tar medicin.


Sexig sommar
Ehekaru