Varför är Chaga nödvändigt?

 Varför är Chaga nödvändigt?

Våra vintrar har varit ganska milda de senaste åren. Björnar och andra vilda djur har haft det svårare att gå i vinteride. Och på grund av varmare och fuktigare vinterväder har virus och bakterier gynnsammare förhållanden att sprida sig, så det är större risk att människor blir sjuka. Lite snor eller hosta som varar länge kan bli ganska irriterande. Du är liksom frisk, men samtidigt blir små nysningar och hosta fysiskt och mentalt påfrestande.

Bra för hälsan, solen som ger värme och läker allt står lågt på himmelen och det är fortfarande några månader till sommaren. Redan våra förfäder visste att det är skogen som kan hjälpa till att hela många problem. Och det här är inte bara med växter eller promenader i skogen, men det är också en mycket kraftfull representant för svampriket som har flyttat in i våra skogar.

Känd i stora världen som chaga, har vi vårt eget namn, sprängticka. Och det är just denna svamp som kan vara lösningen på de ovan beskrivna problemen… eller, ja, vem vet om björnen och andra vilda djur kan övervintra bättre tack vare sprängticka, men den ger människor precis rätt extra kraft att motstå olika sjukdomar och kanske övervinna den irriterande lilla hostan eller rinnande näsan. Så länge du nyser är din näsa redan irriterad och röd av näsduken. Det dubbla extraktet av sprängticka, eller chaga, har särskilt bra effekt.

Pulver som är lösligt i en varm dryck är effektivare och bekvämare att administrera än svampmassa. Det är till exempel lätt att göra det till en del av ditt morgonkaffe. Det är dags att ge din hälsa, så här i slutet av vintern, en extra boost för att möta våren friskare.

Intresset har ökat? Ditt paket väntar på dig HÄR